Meteen naar de inhoud
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Strade Bianche Noord-Holland

6 maart 2022 09:00 - 15:00

HRTC Hoorn organiseert op zondag 6 maart 2022 voor de zesde keer de Strade Bianche Noord-Holland. Dit is een toertocht over 110 km met circa 20 km onverharde paden.

De toertocht gaat door met in achtneming van de huidige coronaregels. De route gaat grotendeels over rustige asfaltwegen, afgewisseld met enkele onverharde stroken, zoals het Blote Bienepad bij Aartswoud, een schelpenpad dat Laurens ten Dam en Niki Terpstra regelmatig opnemen in hun trainingsritten. Voor vele fietsers die Noord-Holland al dachten te kennen geeft de tocht een heel ander perspectief op hun ‘achtertuin’.

De route is geschikt voor racefietsen met banden vanaf 25 mm, gravelbikes en mountainbikes. Start en finish zijn bij het clubhuis van wielerclub HRTC Hoorn. Start is tussen 9h00 en 10h00. Pauze is mogelijk na 59 km in de kantine van sporthal De Weijver in Hoogwoud. De tocht is niet uitgepijld. Deelnemers kunnen de route volgen door de gpx-route te downloaden vanaf fietssport.nl en te uploaden naar hun navigatieapparaat.

Wil je meedoen? Schrijf je dan vooraf in via fietssport.nl