Trainingen HRTC

Bij HRTC zijn diverse ouders en leden betrokken bij het geven van de trainingen. De trainers zijn in het bezit van een KNWU-trainerslicentie zodat de trainingen altijd op verantwoorde wijze worden gegeven. Op deze pagina kunt u de contactgegevens van de trainers en informatie over de trainingstijden vinden.

Jeugdafdeling

In de maanden januari, februari en maart wordt er elke zondagochtend getraind om 09:30 uur. Er wordt dan een rit door de regio Hoorn gereden. Vanaf de zomertijd worden de trainingen op dinsdag en donderdagavond gegeven om 18:00 uur. De trainingen zijn vanaf deze periode op het complex van HRTC.

Afhankelijk van de beschikbaarheid zijn de onderstaande personen verantwoordelijk voor het geven van de trainingen.

Jeugdtrainers

Gerben Konijn:  contact

Voor vragen m.b.t. jeugdtrainingen kunt u contact op nemen met Gerben Konijn.

Nieuwelingen / Junioren meisjes, vrouwen

Erik Boogaard / Anne Kuilboer

Nieuwelingen / Junioren jongens, mannen

Alexander Schutte

Iedere zaterdag en zondag vanaf het nieuwe jaar tot de zomertijd wordt er op zaterdag en zondag ochtend getraind vanaf Wognum, vertrek 9:30. Vanaf de zomertijd wordt er op woensdagavond vertrokken om 19:00. De trainingen zijn voor alle renners vanaf de nieuwelingen leeftijd.

Toerafdeling

Norbert Cuiper

De toerafdeling van HRTC Hoorn rijdt elke zaterdagochtend vanaf de wielerbaan. Vertrektijd is meestal 9:00 of 9:30 uur, soms eerder bij een langere rit. Soms rijdt de groep ook op zondag. In de zomertijd is er op woensdagavond vanaf 19:00 uur een gezamenlijke trainingsrit.

Bekijk het programma van de toerclub