Meteen naar de inhoud

Kleding

Aanschaf kleding Ronde 1 (2023)

In de eerste ronde kan kleding tot en met 11 december 2023 besteld worden. Hierna sluit de webshop en kan in ronde 2 opnieuw besteld worden. De webshop gaat standaard 4 x per jaar open. Inloggen kan met een wachtwoord dat is gedeeld met de HRTC leden in de mail van zaterdag 25 november 2023.

Lees goed het kledingreglement voordat je bestelt.

Belangrijke informatie Let op! 
Alle categorieën waar de tekst ‘CUSTOM’ achter staat zijn de artikelen die in eigen design van HRTC Hoorn worden geleverd.
Houd er rekening mee dat de producten van uw bestelling niet geretourneerd of geruild kunnen worden.

KOOP, direct afrekenen met Ideal:

HUUR, je krijgt een mail van de penningmeester wat je moet betalen:

Kalas meldt ons het volgende over de websites: Ga na inloggen naar de menu items (HEREN, DAMES, KINDEREN) linksboven in de hoek. Er verschijnt een uitklapmenu waarin u uw keuze kunt aangeven. Bij het bestellen in ronde 1 zie je nog geen kleding in het HRTC design. Dat zal pas bij bestelronde 2 zichtbaar worden. Kies bij bestellen van HRTC kleding voor de artikelen in de categorie CUSTOM.

In de website zie je geen Custom sokken staan. We hebben een aparte sokkendeal met Kalas, waardoor je de custom sokken rechtstreeks bij de penningmeester kunt bestellen. Prijs is EUR 9,50 per paar. Als je sokken uit het Kalas assortiment wilt bestellen kan dat ook.

Afleveradres
Bij het afronden van uw bestelling in de webshop kunt u het gewenste afleveradres invullen. Hierbij is het mogelijk om de kleding bij u thuis af te leveren (+€6,90) of bij de club (gratis).