Meteen naar de inhoud

Laagdrempelige wielerwedstrijden bij HRTC Hoorn

Wil je weten hoe het is om mee te doen aan een wielerwedstrijd? Dat kan! Op zondag 8 mei 2022 organiseert HRTC Hoorn in samenwerking met Team Jumbo-Visma een Ready2Race-wedstrijd op het wielerparkoers aan de Holenweg 14D in Hoorn.

Wat is Ready2Race?
Ready2Race zijn laagdrempelige wielerwedstrijden en iedereen kan deelnemen op zijn of haar niveau door middel van verschillende klassen. Ready2race is een initiatief van Team Jumbo-Visma, de KNWU en NTFU om meer wedstrijden te organiseren voor beginnende en ervaren wielrenners.

De Ready2Race Hoorn is voor wielrenners vanaf 16 jaar die nog nooit aan een wedstrijd hebben deelgenomen of al ervaring hebben. Er wordt gereden in verschillende klassen die zijn ingedeeld op ervaring en snelheid.

Interesse?
Heb je interesse om mee te doen? Meld je dan aan voor de Ready2Race-wedstrijd in Hoorn via https://ready2race.teamjumbovisma.nl. Op de website kan je jouw niveau kiezen, waardoor je kan rijden met andere renners die ongeveer even sterk zijn.

Wil je kennismaken met HRTC en het wielerparkoers? Doe dan mee aan de gratis open training op zondag 1 mei van 9:30 tot 11:00 uur. Het HRTC-wielerparkoers ligt naast zwembad de Waterhoorn.