Meteen naar de inhoud

Finale Konijn Bikes & Fashion Klassement

Dinsdag 1 augustus wordt om 19:15 uur de finale van het Konijn Bikes & Fashion Klassement gereden. En in alle categorieën is het nog spannend om de prijzen: de beslissing valt echt op deze laatste dag!

Bij de Nieuwelingen staat Wessel Kuiper ruim bovenaan. De spanning zit met name in de 2e en 3e prijs: zowel Niels Goosens, Lars Diekema als Ole Veenhuis maken daar aanspraak op.

Bij de dames gaat de strijd om de eerste prijs tussen Moniek Bakker en Sofie Duyn. slechts 7 puntjes zit er tussen deze twee in het voordeel van Sofie. Maar ook is het spannend wie de 3e prijs pakt: Ilse Hoornsman staat nu 3e maar kan nog worden gepasseerd door Liqianne van Warmerdam.

In de A-klasse streden lange tijd maarliefst drie renners om de eerste plaats. Tom Gakes heeft echter in de laatste weken punten laten liggen en lijkt nu op een 3e prijs af te stevenen. Alleen Berend Bervoets kan hem nog inhalen. Sybe van Diepen en Marco Kaldenbach maken uit wie er met de hoofdprijs vandoor gaat. Sybe heeft 3 punten voorsprong bij het ingaan van deze finale! Met 65 deelnemers in deze categorie zijn er 5 eindprijzen. Naast de hiervoor genoemde renners maken nog acht renners kans op een eindprijs: Bram Kras, Teun van Galen, Sander van Lith, Sjaak Schipper, Barry Dam, Ivan Beerepoot, Sjoerd Bakker en Sander Koomen.

Op deze finaledag zijn door de drie tussensprints  extra punten te verdienen. Naast de 25 punten voor de dagzege kun je nog maximaal 15 punten extra pakken met deze tussensprints. Een maximale score dus van 40 punten is te behalen!