Meteen naar de inhoud

trainingskamp in de zon!

Dit weekend werd het laatste HRTC trainingskamp van dit voorjaar georganiseerd. Deze keer was het een gezamenlijk trainingskamp met alle categorieën bijeen. Locatie was weer vakantiehuis “de Ginkel” in de Amerongse Bossen op de Utrechtse heuvelrug. Een prachtige stek met dit weekend ook bijna “Spaanse” temperaturen. De echte “die hards” hadden vrijdag al hun kilometers gemaakt of kwamen op de fiets naar de Ginkel. Maar zaterdag ochtend werden de eerste echte kilometers weggetrapt in de mooie omgeving. De jeugd trainde vooral klimkilometers op de Amerongse berg terwijl de nieuwelingen en amateurs koers zetten richten Rhenen en de Rijndijk naar Oosterbeek. Na een flink tempoblok op de dijk werd er gesplitst, de nieuwelingen hadden wel een stuk appeltaart verdient van de trainer, terwijl de amateurs verder reden richting Posbank. Bij aankomst terug hadden moeders Natasja en Mariette al een goede maaltijd voorbereid om het herstel in goed banen te leiden.

S avonds werd er dan nog levend Stratego gespeeld en gekaraoked tijdens de bonte avond. Waarna iedereen moe maar tevreden in slaap viel.

Zondag was het dan bij de nieuwelingen en amateurs/sportklasse het plan om een trainingskoers bij WV Eemland te rijden in Amersfoort. De jeugd ging ook die kant op om het NK parcours te verkennen, dat is dit jaar namelijk het zware rondje van Klein Zwitserland.

Op het parcours van WV Eemland lieten de mannen zich zien in de koers. Tristan, Ole en Erwin zaten met zijn drieën in de ontsnapping terwijl trainer Sander later ook nog aansloot in de jacht op winst. Bij de nieuwelingen lukte dit, Erwin won de sprint nipt voor Ole terwijl Tristan nog netjes vierde werd. Bij de sprint a deux van de sportklasse kon Sander het net niet afmaken en werd tweede.

Na de terugreis op de fiets naar het “basiskamp” was de jeugd net bezig aan hun korte afsluitende tijdrit, waarna er nog heerlijk samen geluncht werd in de Ginkel.

 

 

Een bedankje is op zijn plaats voor alle vaders en moeders, trainers en begeleiders die dit mooie weekend mogelijk gemaakt hebben! Bedankt!