Meteen naar de inhoud

NK selectiewedstrijden jeugd

Tijdens 4 aangewezen selectiewedstrijden was het voor de jeugdrenners van Noord Holland mogelijk om zich te kwalificeren voor het NK jeugd op 10 juni in Ouddorp.

11 jeugdrenners van HRTC hebben zich gemengd in de strijd om deze felbegeerde startplekken. Tijdens wedstrijden in Uithoorn, Hoorn, Honselersdijk en Amersfoort is er hard gereden door deze renners en met een prachtig resultaat. In categorie 2 zijn Hidde en Thijsje beiden als eerste van Noord Holland geplaatst. In categorie 3 zijn Anna Sophie en Thijsje als 2e en 3e van Noord Holland geplaatst. In categorie 6 hebben ook Jerke (1e jongen), Kate (1e meisje) en Niek (5e jongen) zich weten te plaatsen. In categorie 6 zijn Gijs en Pim als 7e en 10e van Noord Holland geplaatst. In categorie 7 heeft ook Thijmen zich als 7e weten te plaatsen.

Met een prachtige afvaardiging van maar liefst 10 renners zullen wij dus afrijzen naar Ouddorp op 10 juni. Wilt u ze komen aanmoedigen? Dan kunt u hier alle informatie vinden: NK jeugdwielrennen 2023