Meteen naar de inhoud

Rabo versterkt HRTC

  • door

De Rabobank is samen met sportkoepel NOC*NSF een pilot gestart om de sportverenigingen in Nederland niet alleen financieel te steunen, maar ook te ondersteunen in specifieke behoeftes. Bijvoorbeeld: het verduurzamen van de faciliteiten, delen van kennis, kortom het versterken van de vereniging.

Als pilot start de Rabobank in samenwerking met het NOC*NSF in West Friesland. Hierbij worden de zes Hoornse voetbalverenigingen binnen het Hoorns Sportcollectief, en de twee wielerverenigingen West Frisia en HRTC Hoorn ondersteund met geld, kennis, mensen en het netwerk van de Rabobank en het NOC*NSF.

Afgelopen woensdag avond was de intake avond voor HRTC Hoorn, hierbij waren leden uit alle lagen van de club aanwezig, en tevens mensen van de Rabobank West-Friesland, NOC*NSF en de KNWU. Er werd gekeken naar o.a. de organisatie van de club, de toekomst, de wensen en plannen. Maar ook vooral naar de behoeftes die daaruit voortkomen en waarbij de club hulp kan gebruiken om deze behoeftes en plannen te kunnen gaan realiseren.

Vijf hoofdpunten kwamen uit de sessie naar voren, waarvan er bij twee hulp van “buitenaf” welkom is. De zichtbaarheid van de vereniging naar de locale omgeving, naar de leden en naar potentiële leden moet verbeterd worden en er komt een verbeterd sponsorprogramma om huidige sponsoren en toekomstige sponsoren meer te kunnen bieden. Het programma “Rabo versterkt” gaat de club nu concreet helpen om deze doelen te realiseren