Meteen naar de inhoud

Wil je proeven aan het wielrennen?

Sportieve racefietsers die willen weten hoe het is om mee te doen aan een wedstrijd voor wielrenners kunnen zondag 17 september terecht bij HRTC Hoorn.

Op zondag 17 september organiseert wielervereniging HRTC Hoorn in samenwerking met Team Jumbo-Visma Ready2Race wedstrijden op het wielerparkoers aan de Holenweg 14D in Hoorn.

Ready2Race zijn laagdrempelige wielrenwedstrijden. Iedereen kan deelnemen op zijn of haar niveau door in verschillende categorieën. Ready2race is een initiatief van Team Jumbo-Visma, de KNWU en NTFU om meer wedstrijden te organiseren voor beginnende en ervaren wielrenners.

Ready2Race is voor wielrenners vanaf 16 jaar die nog nooit aan een wedstrijd hebben deelgenomen of al ervaring hebben. Er wordt gereden in diverse niveaus. De indeling wordt bepaald op basis van ervaring en snelheid. Ook rijden begeleiders mee, die je kunnen helpen.

Heb je nog geen ervaring met het rijden in een peloton? Doe dan mee aan de Koersclinic voorafgaand aan de Ready2Race wedstrijden. De Koersclinic start om 10h00 op het wielerparkoers van HRTC Hoorn.